Hovenier Spijkenisse

W&W Tuinen is een professionele hovenier die van alle markten thuis is. U kunt bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. W&W Tuinen is gevestigd in Brielle, maar is ook werkzaam als hovenier in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rozenburg en andere plaatsen in de regio. Ook voor klussen in andere delen van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant kan W&W Tuinen worden ingeschakeld. Wij zorgen er graag voor dat u binnenkort kunt genieten van de tuin van uw dromen! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Lees hieronder meer over de werkzaamheden die onze hovenier allemaal voor u kan uitvoeren.

Tuinontwerp Spijkenisse

U wilt graag een mooie tuin waar u heerlijk kunt genieten tussen de bloemen en planten of heerlijk kunt loungen? Alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee en ontwerpen graag de tuin waar u van droomt. U kunt zelf idee├źn aandragen waar wij vervolgens een ontwerp van gaan maken. Tijdens het maken van het tuinontwerp houden wij rekening met uw budget, de ligging van de tuin en de schaduwplekken. Wij kijken ook naar de zichtlijnen in de tuin en denken samen met u na over de materialen die gebruikt gaan worden en de planten waar u van houdt. De klant staat bij ons centraal bij het tuinontwerp. Wij willen een tuinontwerp voor u maken, waar u blij van wordt! Meer weten over tuinontwerp door W&W Tuinen?

Tuinaanleg

Als er een tuinontwerp is gemaakt, volgt de volgende fase: de tuinaanleg. W&W Tuinen helpt u graag het ontwerp om te zetten in een mooie tuin. Of het ontwerp nu bij ons, bij uzelf of bij een andere ontwerper vandaan komt, maakt niet uit. Tijdens het aanleggen van uw tuin in Spijkenisse houden wij rekening met een planning die zowel voor de klant, als binnen onze capaciteit passend is. Lees meer over tuinaanleg door W&W Tuinen.

Tuinonderhoud in Spijkenisse

Als uw tuin al naar wens is, moet hij goed worden onderhouden om hem mooi te houden. Niet iedereen beschikt over groene vingers of voldoende tijd om de tuin zelf te onderhouden. W&W Tuinen neemt deze tijdrovende klus graag voor u uit handen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een groeiende en bloeiende tuin. Neem vrijblijvend contact op voor al uw onderhoudsklussen aan uw tuin of lees meer over tuinonderhoud.

Contact met W&W Tuinen

Als u meer wilt weten over alle diensten die wij als hovenier in Spijkenisse te bieden hebben, neem dan vrijblijvend contact op. Ook voor plaatsen elders in de regio rondom Spijkenisse, kunt u de hoveniers van W&W Tuinen inschakelen. Schroom niet om uw vragen aan ons te stellen. Wij helpen u graag uw droomtuin realiseren of te onderhouden!