Hovenier Spijkenisse

W&W Tuinen is een professionele hovenier die van alle markten thuis is. U kunt bij ons hoveniersbedrijf terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. W&W Tuinen is gevestigd in Brielle, maar is ook werkzaam als hovenier in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rozenburg en andere plaatsen in de regio. Ook voor klussen in andere delen van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant kan W&W Tuinen worden ingeschakeld. Wij zorgen er graag voor dat u binnenkort kunt genieten van de tuin van uw dromen! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag het juiste advies voor uw tuin in Spijkenisse. Lees hieronder meer over de werkzaamheden die onze hovenier allemaal voor u kan uitvoeren.

Tuinontwerp Spijkenisse

U wilt graag een mooie tuin waar u heerlijk kunt genieten tussen de bloemen en planten of heerlijk kunt loungen? Alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee en ontwerpen graag de tuin waar u van droomt. U kunt zelf ideeën aandragen waar wij vervolgens een ontwerp van gaan maken. Tijdens het maken van het tuinontwerp houden wij rekening met uw budget, de ligging van de tuin en de schaduwplekken. Wij kijken ook naar de zichtlijnen in de tuin en denken samen met u na over de materialen die gebruikt gaan worden en de planten waar u van houdt. De klant staat bij ons hoveniersbedrijf centraal bij het tuinontwerp. Wij willen een tuinontwerp voor u maken, waar u blij van wordt! Meer weten over tuinontwerp Spijkenisse door W&W Tuinen?

Tuinaanleg

Als er een tuinontwerp is gemaakt, volgt de volgende fase: de tuinaanleg. Hoveniersbedrijf W&W Tuinen helpt u graag het ontwerp om te zetten in een mooie tuin. Of het ontwerp nu bij ons, bij uzelf of bij een andere tuinontwerper vandaan komt, maakt niet uit. Tijdens het aanleggen van uw tuin in Spijkenisse houden wij rekening met een planning die zowel voor de klant, als binnen onze capaciteit passend is. Lees meer over tuinaanleg door W&W Tuinen.

Tuinrenovatie

Wanneer uw budget niet toereikend is voor het geheel opnieuw laten aanleggen van uw tuin, kunt u ook overwegen om eens samen met onze hovenier in Spijkenisse te kijken naar tuinrenovatie. Bij tuinrenovatie worden er planten en tuinmaterialen hergebruikt of herstelt. Wanneer u de bestrating opnieuw laat doen, uw schuttingen laat herstellen en uw borders laat aanvullen met wat nieuwe planten, kan uw tuin weer een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Een voordeel van tuinrenovatie is dat de planten en bomen die worden hergebruikt, al volwassen zijn en dus gelijk mooi groen en vol zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor tuinrenovatie van uw tuin!

Tuinonderhoud in Spijkenisse

Als uw tuin al naar wens is, moet hij goed worden onderhouden om hem mooi te houden. Niet iedereen beschikt over groene vingers of voldoende tijd om de tuin zelf te onderhouden. De hoveniers van W&W Tuinen nemen deze tijdrovende klus graag voor u uit handen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een groeiende en bloeiende tuin. Neem vrijblijvend contact op voor al uw onderhoudsklussen aan uw tuin of lees meer over tuinonderhoud door de hoveniers van W&W Tuinen.

Contact met W&W Tuinen

Als u meer wilt weten over alle diensten die wij als hovenier in Spijkenisse te bieden hebben, neem dan vrijblijvend contact op. Ook voor plaatsen elders in de regio rondom Spijkenisse, zoals bijvoorbeeld Zuidland of Rockanje, kunt u de hoveniers van W&W Tuinen inschakelen. Schroom niet om uw vragen aan ons te stellen. Wij helpen u graag uw droomtuin realiseren of nemen u graag het tuinonderhoud uit handen!