Wanneer u middels een tuinontwerp een mooie tuin heeft laten maken, dan is het niet vanzelfsprekend dat deze tuin dezelfde aanblik zal behouden. Om dit te realiseren is het belangrijk om uw tuin goed en regelmatig te onderhouden. Afhankelijk van de grootte van de tuin en de materialen die in de tuin gebruikt worden, is er veel of relatief weinig tuinonderhoud nodig. Wanneer u zelf niet de tijd vindt of de capaciteit heeft om uw tuin te onderhouden, dan nemen wij als hovenier deze taak graag van u over. Als hovenier zijn we gevestigd in Brielle, maar ook meer dan regelmatig actief als hovenier in Hellevoetsluis. Vandaar dat we graag uw tuinonderhoud in Hellevoetsluis uit handen nemen.

Wat kunnen we voor u doen?

Als hovenier kunnen we uw tuinonderhoud voor uw tuin in Hellevoetsluis op verschillende manieren invullen. Zo kunnen we eenmalig uw tuin een onderhoudsbeurt geven, maar we kunnen het onderhoud ook periodiek plaats laten vinden. Op die manier houdt u zelf de handen vrij voor uw werk of andere taken, of u kunt heerlijk genieten van uw verzorgde tuin. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over uw tuinonderhoud, uw tuin staat er altijd netjes bij.

Binnen de werkzaamheden die we uitvoeren bij het tuinonderhoud, voeren we onder andere de volgende activiteiten uit:

  • Boomverzorging
  • Terrasreiniging
  • Bemesten
  • Verticuteren van gazon
  • Herstellen van beschadigingen in het terras

Ook voor andere activiteiten omtrent het onderhouden van uw tuin kunnen we u verder helpen. Als hovenier hebben we een brede ervaring in het realiseren en onderhouden van verschillende soorten tuinen.

Periodiek tuinonderhoud in Hellevoetsluis

Onderhoud aan uw tuin is regelmatig nodig. De beplanting heeft aandacht nodig voorafgaand aan het seizoen en ook de boomverzorging moet regelmatig uitgevoerd worden. De hoveniers van W&W Tuinen helpen u graag verder met het uitvoeren van de klussen in de tuin waar u zelf niet aan toekomt. We kunnen dan afspreken dat we maandelijks langskomen om uw tuin in Hellevoetsluis te onderhouden, of juist aan het begin en het einde van het tuinseizoen. Afhankelijk van de onderhoudsbehoefte van uw tuin en de werkzaamheden die u zelf uitvoert, kunnen we u dan het onderhoud bieden wat u nodig heeft om blijvend te genieten van een mooie tuin!

Wanneer u namelijk zelf graag de handen uit de mouwen steekt en bepaalde tuinklussen erg leuk vindt om zelf te doen, regelen wij dit. Onze hoveniers doen dan het afgesproken tuinonderhoud in uw tuin in Hellevoetsluis, maar laten bijvoorbeeld de rozenstruik met rust zodat u deze zlef kunt verzorgen. Spreek dus gerust al uw wensen uit, wij vervullen deze graag.

Tuinaanleg en tuinontwerp

Wanneer u niet meer tevreden bent over uw tuin in Hellevoetsluis, dan kan het aantrekkelijk zijn om uw tuin een make-over te geven. Dit kan middels een tuinontwerp dat vervolgens gerealiseerd wordt tijdens de tuinaanleg. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor de vernieuwing van uw tuin te bespreken of lees verder op de relevante pagina.