Als hoveniersbedrijf werken wij vaak in tuinen gelegen in Maassluis. Ook al zijn wij afkomstig uit Brielle, u kunt onze hoveniers overal in de regio tegenkomen, zoals bijvoorbeeld in Rozenburg, Rockanje of Spijkenisse. U kunt onze hoveniers inschakelen als u op zoek bent naar een goede tuinman voor het tuinonderhoud of wanneer u een hovenier zoekt die u kan helpen bij het tuinontwerp of bij de tuinaanleg. Welke vraag u ook heeft voor ons hoveniersbedrijf, wij zijn u graag van dienst!

Tuinontwerp door hovenier Maassluis

Bent u niet meer tevreden met uw tuin of beschikt u over een nieuwbouwhuis met enkel een kale zandvlakte? W&W Tuinen helpt u graag bij het tuinontwerp van uw nieuwe tuin. Heeft u al voorbeelden van wat u mooi vindt of heeft u nog werkelijk geen idee? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen voor iedere klant een passend tuinontwerp aanleveren.

Via een gesprek zullen wij uw wensen op papier zetten. Hiervoor moet een antwoord worden gegeven op de volgende vragen:

  • Hoeveel budget is er voor de nieuwe tuin?
  • Welke materialen wilt u meenemen in het tuinontwerp? Hout, steen of kunststof?
  • Welke uitstraling moet de tuin krijgen?
  • Welke planten wilt u in het beplantingsplan opnemen?
  • Hoeveel tuinonderhoud mag de tuin hebben?

Samen met u zal de hovenier antwoorden op bovenstaande punten gaan formuleren en kan er worden begonnen met het tuinontwerp. W&W Tuinen levert uw tuinontwerp aan naar uw wens! Meer weten over tuinontwerp door onze hovenier in Maassluis?

Tuinaanleg Maassluis

Een nieuwe tuin aanleggen gaat altijd vanuit een vooraf afgesproken tuinontwerp. Of dit tuinontwerp nu door ons is gemaakt, door uzelf of door een tuinarchitect. Ons hoveniersbedrijf legt de nieuwe tuin graag voor u aan. Wij werken met een realistische planning zodat u weet waar u aan toe bent. Wij houden rekening met een planning die voor u gunstig is en die binnen onze capaciteit ligt.

Hulp bij tuinaanleg?

U kunt ons hoveniersbedrijf ook inschakelen om een gedeelte van de tuinaanleg bij u in Maassluis uit te besteden. U kunt ons bijvoorbeeld alleen de bestrating of het plaatsen van nieuwe schuttingen laten uitvoeren.

Kosten tuinaanleg

Wat kost het om een nieuwe tuin te laten aanleggen? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Dat is namelijk geheel aan u! U bepaalt zelf of u de gehele tuin op de schop neemt of enkel voor een tuinrenovatie gaat. Ook kunnen wellicht sommige planten behouden blijven. De grootte van de tuin en de gebruikte materialen zijn in grote mate bepalend voor de kosten voor tuinaanleg.

Neem vrijblijvend contact op met W&W Tuinen voor tuinaanleg in Maassluis. Wij zullen samen met u de tuin van uw dromen aanleggen.

Tuinonderhoud in Maassluis

Baalt u ook zo van al het onkruid in uw tuin, of de heg die helemaal uit vorm is? Dan is het tijd om een hovenier in te schakelen voor tuinonderhoud! W&W Tuinen is een professioneel hoveniersbedrijf die u graag het tuinonderhoud uit handen neemt. Niet iedereen beschikt over voldoende tijd of over groene vingers om tuinonderhoud te plegen. Onze tuinman in Maassluis neemt het tuinonderhoud graag voor u uit handen zodat u zo veel mogelijk kunt genieten van uw mooie tuin.

U kunt de volgende diensten op het gebied van tuinonderhoud aan ons uitbesteden:

  • Boomverzorging
  • Terrasreiniging
  • Bemesten
  • Gazon verticuteren
  • Terras- en gazonherstel

Naast bovengenoemde onderhoudsklussen, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Kijk hiervoor op onze specifieke tuinonderhoudpagina of neem vrijblijvend contact met W&W Tuinen op om uw wensen kenbaar te maken of de mogelijkheden te bespreken. Onze hovenier doet er graag alles aan om uw tuin in Maassluis zo goed mogelijk te onderhouden, zodat u het hele jaar door kunt genieten buiten.

Contact met onze hovenier in Maassluis

Kan ons hoveniersbedrijf wat voor u en uw tuin in Maassluis betekenen? Zoekt u naar een hovenier voor tuinonderhoud, tuinaanleg of voor het maken van een mooi tuinontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Naast onze werkzaamheden als hovenier in Maassluis, zijn wij ook regelmatig te vinden in omliggende plaatsen zoals Oostvoorne, Hellevoetsluis en Spijkenisse.