W&W Tuinen is een hoveniersbedrijf dat is gevestigd in Brielle, maar dat ook werkzaam is als hovenier Rockanje en omliggende plaatsen, zoals Hellevoetsluis en Zuidland maar ook als hovenier in Spijkenisse. Als hovenier zijn wij breed inzetbaar voor al uw tuinwerkzaamheden in Rockanje. Van tuinonderhoud tot tuinaanleg en het daarbij behorende tuinonderhoud. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin. Bij hovenier W&W Tuinen staat ú als klant centraal! Lees meer over de diensten die wij u als hovenier in Rockanje kunnen bieden. Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen met ons hoveniersbedrijf.

Tuinontwerp in Rockanje

Als hovenier Rockanje helpen wij u graag bij het bedenken van een tuinontwerp dat past bij uw smaak. U kunt hiervoor zelf input leveren in de vorm van afbeeldingen of de keuze voor bepaalde materialen. Wij gaan u ook enkele vragen stellen, waarmee wij tijdens het ontwerp rekening houden:

 • Wat is uw budget?
 • Met welke materialen wilt u in gaan werken?
 • Wat voor uitstraling moet uw tuin hebben?
 • Hoeveel onderhoud wilt u uitvoeren aan uw tuin?
 • Welk type planten wilt u wel of niet in uw tuin (ook wel het beplantingsplan genoemd)

Mede aan de hand van deze punten en uw input gaan onze hoveniers aan de slag met het tuinontwerp in Rockanje. Wij maken graag een ontwerp dat geheel naar uw wens is. Lees meer over tuinontwerpen.

Tuinaanleg in Rockanje

Ook voor tuinaanleg van uw tuin in Rockanje kunt u bij hovenier W&W Tuinen terecht. Of het nu gaat om het realiseren van uw eigen tuinontwerp, een ontwerp van ons of van een andere hovenier in Rockanje, wij staan graag voor u klaar. Tijdens de tuinaanleg houden wij rekening met een passende planning voor u en onze beschikbare capaciteit.

Ook wanneer u slechts enkele werkzaamheden wilt laten uitvoeren aan uw tuin in Rockanje, bent u bij ons aan het goede adres. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander wat uw tuin nodig heeft. U kunt ook alleen uw terras opnieuw laten bestraten, een vijver laten aanleggen, schuttingen laten plaatsen of uw gazon opnieuw laten aanplanten. Lees meer over tuinaanleg in Rockanje.

Tuinonderhoud Rockanje

Bent u al tevreden over uw huidige tuin in Rockanje, maar heeft u geen groene vingers om hem te onderhouden? In dat geval kunt u onze hovenier in Rockanje inschakelen om blijvend te kunnen genieten van uw mooie tuin. Ons hoveniersbedrijf kan u onder andere deze onderhoudsklussen uit handen nemen:

 • Boomverzorging en snoeiwerkzaamheden
 • Bemesten
 • Terrasreiniging
 • Verticuteren gazon
 • Bestratingswerkzaamheden
 • Herstel van terras of gazon

Staat uw specifieke klus er niet tussen? Schroom niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden voor uw tuinonderhoud in Rockanje. Wij geven u, als professioneel hoveniersbedrijf, graag advies om uw tuin mooi te houden!

Contact met W&W Tuinen

Voor al uw vragen en voor advies over uw tuin en tuinwerkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze hovenier helpt u graag uw droomtuin te realiseren en te onderhouden. Droomt u ervan een van de mooiste tuinen van Rockanje te hebben? Bij ons hoveniersbedrijf staan u en uw wensen centraal.