Tuin in SpijkenisseHoveniersbedrijf W&W Tuinen is een professionele hovenier die van alle markten thuis is. U kunt bij ons hoveniersbedrijf terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. W&W Tuinen is gevestigd in Brielle, maar is ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rozenburg en als hovenier Rockanje. Ook voor klussen in andere delen van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant kan hoveniersbedrijf W&W Tuinen worden ingeschakeld. Wij zorgen er graag voor dat u binnenkort kunt genieten van de tuin van uw dromen! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag het juiste advies voor uw tuin in Spijkenisse. Lees hieronder meer over de werkzaamheden die onze hovenier allemaal voor u kan uitvoeren.

Neem contact op

Hovenier Spijkenisse: voor al uw tuinklussen

W&W Tuinen ontzorgt u graag geheel op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud voor uw voor- of achtertuin in Spijkenisse. Wij hebben door onze ervaring elke soort tuin in Spijkenisse en directe omgeving ontworpen, aangelegd of gerenoveerd en zijn ook regelmatig in deze regio te vinden voor tuinonderhoud.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al in veel verschillende tuinen gewerkt en de uitwerking gezien van verschillende aanpakken. Schakelt u ons in als hoveniersbedrijf voor uw tuin in Spijkenisse, dan kunt u vertrouwen op onze expertise en op onze kennis. Deze kennis hebben wij door de jaren heen zo opgebouwd dat wij ons nu met recht een specialistische hovenier mogen noemen.

Tuinontwerp Spijkenisse

U wilt graag een mooie tuin waar u heerlijk kunt genieten tussen de bloemen en planten of heerlijk kunt loungen? Alles is mogelijk bij ons hoveniersbedrijf. Wij denken graag met u mee en ontwerpen graag de tuin waar u van droomt. U kunt zelf ideeën aandragen waar wij vervolgens een ontwerp van gaan maken. Tijdens het maken van het tuinontwerp houden wij rekening met uw budget, de ligging van de tuin en de schaduwplekken. Wij kijken als professionele hovenier ook naar de zichtlijnen in de tuin en denken samen met u na over de materialen die gebruikt gaan worden en de planten waar u van houdt. De klant staat bij ons hoveniersbedrijf centraal bij het tuinontwerp. Wij willen een tuinontwerp voor u maken, waar u blij van wordt! Meer weten over tuinontwerp Spijkenisse door W&W Tuinen?

Tuinaanleg Spijkenisse

Als het tuinontwerp voor uw achter- of voortuin in Spijkenisse klaar is, volgt de volgende fase: tuinaanleg. Hoveniersbedrijf W&W Tuinen helpt u graag bij het ontwerp om zetten in een mooie tuin. Of het ontwerp nu bij ons, bij uzelf of bij een andere tuinontwerper vandaan komt: u kunt rekenen op onze professionele hoveniers om het ontwerp voor de tuinaanleg in Spijkenisse geheel naar wens en met oog voor detail uit te voeren. Tijdens uw tuinaanleg in Spijkenisse houden wij rekening met een planning die zowel voor de klant, als binnen onze capaciteit passend is. Zo weet u zeker dat de hovenier op een dag komt die voor u goed uitkomt, en dat hij de tijd heeft om goed te luisteren naar uw tuinwensen. Lees meer over tuinaanleg door W&W Tuinen.

Tuinrenovatie

Wanneer uw budget niet toereikend is voor het geheel opnieuw laten aanleggen van uw tuin, kunt u ook overwegen om eens samen met onze hovenier te kijken naar tuinrenovatie in Spijkenisse. Bij tuinrenovatie worden er planten en tuinmaterialen hergebruikt of hersteld. Laat de hovenier langskomen om de bestrating opnieuw te laten doen, uw schuttingen te laten herstellen en uw borders te laten aanvullen met wat nieuwe planten. Simpele ingrepen zoals deze kunnen uw tuin weer een geheel nieuwe uitstraling geven. De planten en bomen worden door de hovenier vakkundig hergebruikt. Een voordeel van een tuinrenovatie Spijkenisse is dan ook dat deze bomen en planten al volwassen zijn en dus gelijk mooi groen en vol zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor tuinrenovatie Spijkenisse van uw tuin door de hoveniers van W&W Tuinen!

Neem contact op

Tuinonderhoud in Spijkenisse

Als uw tuin al naar wens is, moet hij goed worden onderhouden om hem mooi te houden. Niet iedereen beschikt over groene vingers of voldoende tijd om de tuin zelf te onderhouden. De hoveniers van W&W Tuinen nemen deze tijdrovende klus graag voor u uit handen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een groeiende en bloeiende tuin. Wij doen door de jaar heen veel tuinonderhoud in Spijkenisse en staan ook graag voor u klaar om uw tuin te onderhouden wanneer dat nodig is. De voornaamste werkzaamheden die we uitvoeren bij uw tuinonderhoud in Spijkenisse zijn:

 • Bemesten van de tuin
 • Bijhouden van bomen, struiken en planten
 • Knippen en snijden van de graskanten
 • Maaien van het gras
 • Reinigen van het terras en houtwerk
 • Herstellen van voegen in het terras

Daarnaast zijn onze hoveniers zeker niet de moeilijkste om ook andere tuinklussen voor u uit handen te nemen. Benieuwd welke werkzaamheden we voor uw tuinonderhoud Spijkenisse uit handen kunnen nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom kiezen voor W&W Tuinen als uw hovenier in Spijkenisse?

Zoekt u een goed hoveniersbedrijf in Spijkenisse, dan hebt u veel keuze uit verschillende hoveniers. Het kan zelfs zo zijn dat u uw keuze uitstelt, omdat u niet goed weet hoe u de juiste hovenier kunt vinden. Wij helpen u graag bij uw keuze door alle voordelen van hoveniersbedrijf W&W Tuinen op een rijtje te zetten. Zo kunt u ons hoveniersbedrijf goed vergelijken met andere hoveniers.

Kiest u voor W&W Tuinen, dan biedt dit u de volgende voordelen:

 • Wij houden altijd optimaal rekening met uw budget, zowel wat betreft tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud als tuinrenovatie in Spijkenisse;
 • Ons advies is eerlijk. Als wij denken dat iets voor uw tuin niet goed werkt vanwege bijvoorbeeld de ligging van de tuin, dan zeggen wij dit eerlijk; dit voorkomt teleurstelling achteraf;
 • Uw wensen staan centraal in onze dienstverlening. Wij nemen uw tuinwensen dan ook altijd als uitgangspunt en combineren die graag met onze kennis en expertise;
 • Wij voeren alles in eigen beheer uit en besteden niets uit. Wij kunnen zelf voor veel uiteenlopende materialen zorgen, waardoor we u in grote mate kunnen ontzorgen. Ook kunnen wij hierdoor altijd punctueel werken, doordat alle materialen op tijd beschikbaar zijn;
 • Alvorens over te gaan tot tuinaanleg, laat de hovenier van W&W Tuinen u met plezier het tuinontwerp in 3D zien. U kunt dan als het ware al vóór de tuinaanleg door uw tuin wandelen en er zo nog zekerder van zijn dat het werk van ons hoveniersbedrijf straks echt aan al uw wensen voldoet!

Contact met W&W Tuinen

Als u meer wilt weten over alle diensten die wij als hovenier in Spijkenisse te bieden hebben, neem dan vrijblijvend contact op. De hoveniers van W&W Tuinen staan u graag te woord en denken graag met u mee over de aanleg of renovatie of het onderhoud van uw tuin in Spijkenisse. Ook voor werkzaamheden in plaatsen elders in de regio rondom Spijkenisse kunt u de hoveniers van W&W Tuinen inschakelen. Zo voeren wij graag bijvoorbeeld uw tuin klussen uit als hovenier in Zuidland of hovenier in Rockanje. Schroom niet om uw vragen aan ons te stellen. Wij helpen u graag uw droomtuin in Spijkenisse en omgeving realiseren, of nemen u graag het tuinonderhoud of tuinrenovatie uit handen!

Neem contact op