Over Ons

Welkom bij W&W Tuinen, een Hoveniersbedrijf, Tuinontwerpbureau en Steen- & Houthandel in één!

Een jong en fris bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp. W&W Tuinen staat voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door onze klantgerichte benadering en het leveren van kwaliteit hebben wij al vele mooie tuinen mogen aanleggen en onderhouden. Om inspiratie op te doen, kunt u in ons portfolio, ontwerpen en foto’s van eerder aangelegde tuinen bekijken.

Op onze website vind u in het hoofdmenu de facetten van ons bedrijf waarin wij meer uitleg geven.

Waar kunt U ons vinden?

Aan de rand van het Brielse centrum (De Rik 7B) presenteren wij onze leveranciers en hun keur aan materialen. Niet verscholen in een polder of bedrijventerrein maar aan de doorgaande weg vol in het zicht. Zo kunt U ons beter vinden en kunnen wij onze mooie materialen beter aan u presenteren. Als hovenier in Brielle zijn we ook actief in de directe omgeving. Zo voeren we veel werkzaamheden uit in Hellevoetsluis, Oostvoorne, Spijkenisse en Rotterdam.

Een goed advies:

Wij geven graag advies bij het realiseren en onderhouden van een tuin of bij het uitzoeken van de juiste materialen. Bij het zien van alle mogelijkheden zou het mogelijk zijn dat u het even niet meer weet. Daarom helpen wij u met het filteren op bijvoorbeeld toepassing, levensduur, materiaal en/of prijs.

 Diensten van W&W Tuinen

Bij W&W Tuinen kunt u terecht voor:

We helpen u graag verder om de wensen te realiseren die u voor uw tuin heeft. Dit doen wij voor particulieren, maar ook wanneer u ondernemer bent en u uw bomen en planten in de omgeving van uw kantoor verzorgd wilt laten ogen kunnen wij u van dienst zijn. Als hovenier in Brielle en omgeving denken we graag mee in de mogelijkheden die er voor u liggen!