Over Ons

Welkom bij W&W Tuinen, een Hoveniersbedrijf, Tuinontwerpbureau en Steen- & Houthandel in één!

Een jong en fris bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanlegtuinonderhoud en
tuinontwerp. W&W Tuinen staat voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door onze klantgerichte benadering en het leveren van kwaliteit hebben wij al vele mooie tuinen mogen aanleggen en onderhouden. Om inspiratie op te doen, kunt u op onze projecten pagina ontwerpen en foto’s van eerder aangelegde tuinen bekijken.

Waar kunt u ons vinden?

Aan de rand van het Brielse centrum (De Rik 7B) presenteren wij onze leveranciers en hun keur aan materialen. Niet verscholen in een polder of bedrijventerrein maar aan de doorgaande weg vol in het zicht. Zo kunt U ons beter vinden en kunnen wij onze mooie materialen beter aan u presenteren.

Een goed advies:

Wij geven graag advies bij het realiseren en onderhouden van een tuin of bij het uitzoeken van de juiste materialen. Bij het zien van alle mogelijkheden zou het mogelijk zijn dat u het even niet meer weet. Daarom helpen wij u met het filteren op bijvoorbeeld toepassing, levensduur, materiaal en/of prijs.

 Diensten van W&W Tuinen

We helpen u graag verder om de wensen te realiseren die u voor uw tuin heeft. Dit doen wij voor particulieren, maar ook wanneer u ondernemer bent en u uw bomen en planten in de omgeving van uw kantoor verzorgd wilt laten ogen kunnen wij u van dienst zijn.

 

W & W Tuinen

Een jong en fris bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en
tuinontwerp. W&W Tuinen staat voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Door onze klantgerichte benadering en het leveren van kwaliteit hebben wij al vele mooie tuinen mogen aanleggen en onderhouden. Om inspiratie op te doen, kunt u in ons portfolio, ontwerpen en foto’s van eerder aangelegde tuinen bekijken.

Heb je een vraag neem dan gerust contact op met ons