Steen en Hout

Aan de rand van het Brielse centrum (De Rik 7B gelegen naast het Shell tankstation) presenteren wij onze leveranciers en hun keur aan tuinmaterialen. Niet verscholen in een polder of bedrijventerrein maar aan de doorgaande weg vol in het zicht. Zo kunt u ons beter vinden en kunnen wij onze mooie materialen beter aan u presenteren.

We bieden een groot assortiment tuintegels (keramische tegels/betonnen tegels/natuursteen tegels) en bestratingmateriaal gepresenteerd op mooie presentatierekken van verschillende leveranciers zoals RedSun, Tuinvisie en Stonebase.

Beton tegels en ander beton

De meest voorkomende bestratingmaterialen zijn van beton. Ook worden hier muurelementen en grondkerende wanden van gemaakt. De verschillen in betontegels zijn groot, de tegels kunnen voorzien zijn van een coating (water- en vuilafstotend), deklaag (de toplaag is van bijv. natuursteen grit), motief of structuur (golvend, uit gewassen) en is leverbaar in vele kleuren en afmetingen. Als leverancier hebben wij RedSun en Tuinvisie.

Natuursteen tegels

Een delicaat product waarmee schitterende tuinen worden gemaakt maar u dient ook rekening te houden met de eigenschappen van de steensoort. Er zijn vele soorten natuursteen leverbaar, geïmporteerd van over de hele wereld. Iedere steensoort heeft zijn eigenschappen en geen tegel is hetzelfde. Wij leveren natuursteen van RedSun, Tuinvisie en Stonebase.

keramische tegels

Er is een snelle opmars gaande op het gebied van keramische tegels. De tegels kunnen in 2 groepen verdeeld worden, de tegels uit Azië en Italië. De Italiaanse tegels zijn kunstwerken op zich en lijken sterk op natuursteen. Het voordeel van de keramische tegels is dat ze nauwelijks tot geen water doorlaten en dat ze hun kleur goed behouden. De tegels dienen wel altijd met een voeg (bijv. cement of epoxy) gelegd te worden. Van de keramische tegels hebben wij een ruim assortiment staan van RedSun, Tuinvisie en Stonebase.

tuinhout

Ook kunt u hier terecht voor tuinhout zoals schuttingen, poorten, tuinhuizen en timmerhout. Houd er wel rekening mee dat wij alles op bestelling doen en geen voorraden hebben liggen. Hierdoor heeft u altijd nieuwe producten en kunnen wij de kwaliteit van onze materialen hoog houden.

Kunstgras

De tijd dat kunstgras zelfs van veraf nep leek ligt ver achter ons. De huidige kunstgrassoorten hebben een combinatie van meerdere kleuren groen en sommige bevatten zelfs bruin garen. Kunstgras heeft minder onderhoud nodig dan een gazon en geeft kleur aan de tuin.Ook leveren wij kunstgras in vrolijke kleuren als blauw, paars en rood. Deze kunt u ook leuk gebruiken als vloerkleed onder een loungeset!

Steenlijm, voeg- en impregneermiddel

Op voorraad hebben wij een assortiment van Simson producten. Simson is een leverancier voor hoveniers met een assortiment van voeg-,impregneer- en lijm middelen en een aantal reinigers voor bestrating en lijmresten. Zo hebben we vuil- en waterafstotend impregneermiddel voor uw terrastegels en de steen- en terrasreiniger om uw terras mooi te houden. En wanneer u muren of plantbakken wilt lijmen hebben we in het assortiment MS Polymeer montagelijm, PU Steenlijm (polyurethaan) en Poederlijm (droge mortel op cementbasis). En voor de voegen van de tegels is er een fijne voegmortel en eventueel een cementsluier verwijderaar.

logo bluaw

Heb je een vraag neem dan gerust contact op met ons