Tuinonderhoud

Zorgeloos genieten van de tuin of op kantoor? W&W Tuinen helpt u graag verder!

Tuinonderhoud omvat niet alleen onkruid wieden en hagen snoeien. Bij tuinonderhoud is het de kunst om het beeld van de ontwerper of de sfeer van de tuin te behouden en te versterken. Net als bij uw woning of auto is het van groot belang om uw tuin te onderhouden. Om u daarbij te helpen bieden wij u hoveniers die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van tuinen.

Wanneer heeft u tuinonderhoud nodig van W&W Tuinen?

Een voorjaarsbeurt, het snoeien van de haag of het bijhouden van uw tuin tijdens uw vakantiegaat u met vakantie? Naast het volledig onderhouden van de tuin verzorgen wij ook onderhoud op aanvraag voor de momenten waarop het u even niet uitkomt.

Frequentie van het tuinonderhoud

Wanneer u iets meer standvastigheid wenst verzorgen wij het onderhoud met een bepaalde frequentie op een vaste dag en dagdeel. Dit kan naar wens 1x per week of bijvoorbeeld de laatste donderdag van de maand zijn. De werkzaamheden overleggen we vooraf en stellen samen met u een planning voor de volgende onderhoudsbeurt op.

Wilt u dat uw tuinonderhoud volledig uit handen wordt genomen?

De tuin op orde zonder zorgen. De hoveniers komen langs wanneer het nodig is zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Wij kijken wanneer uw tuin onze zorg nodig heeft en houden daarbij de bemesting op peil, kijken of de planten voldoende ruimte krijgen, knippen en snijden de graskanten en zorgen ervoor dat alles er goed onderhouden bij ligt.

Wat wij nog meer doen?

  • Reinigen van terrassen en houtwerk
  • Adviseren en leveren van beplanting en bemesting
  • Verticuteren van gazons
  • Herstellen van voegen in het terras

Onderhoud aan kantoor- en kamerbeplanting

Velen willen graag mooie planten in hun venster maar lukt het niet om deze in goede conditie of zelfs in leven te houden. Of gaat u op vakantie voor een langere periode? Het zou toch fijn zijn als de planten er bij thuiskomst dan netjes bij staan!

Ook het leveren en onderhouden van beplanting (met hydrocultuur) op kantoor of bij de receptie verzorgen wij. Planten op kantoor creëren een prettigere werksfeer, zeker wanneer de plantbakken er verzorgd uit te zien.

Voor ons is het onderhouden van uw binnenplanten geen enkel probleem (met de juiste frequentie afhankelijk van de soort beplanting, warmte en vochtigheidsgraad verzorgen wij uw planten). Door onze zorg krijgen ze op tijd water maar vooral ook de juiste bemesting. U zult zien wat het met uw planten doet!

Hydrocultuur

Maak het u zelf gemakkelijker door te kiezen voor hydrocultuur! Bij W&W Tuinen bent u ook op het juiste adres voor het plaatsen en onderhouden van planten op hydrocultuur. De planten worden dan opgekweekt in een poreus gesteente en zonder potgrond. Hierdoor heeft u geen last van vliegjes of schimmels in de potgrond en aan de hand van vochtmeters kunt u zien wanneer de plant vocht nodig heeft. Wij kunnen hierin een groot assortiment planten en de daarbij behorende bloempotten en toebehoren leveren.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over tuinonderhoud bij W&W Tuinen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier, via info@wenwtuinen.nl of bel naar 0181-356144. We helpen u graag verder met het tuinonderhoud in Brielle en omgeving.