Wanneer heeft u tuinonderhoud nodig van W&W Tuinen?

Een voorjaarsbeurt, het snoeien van de haag of het bijhouden van uw tuin tijdens uw vakantiegaat u met vakantie? Naast het volledig onderhouden van de tuin verzorgen wij ook onderhoud op aanvraag voor de momenten waarop het u even niet uitkomt.

Frequentie van het tuinonderhoud

Wanneer u iets meer standvastigheid wenst verzorgen wij het onderhoud met een bepaalde frequentie op een vaste dag en dagdeel. Dit kan naar wens 1x per week of bijvoorbeeld de laatste donderdag van de maand zijn. De werkzaamheden overleggen we vooraf en stellen samen met u een planning voor de volgende onderhoudsbeurt op.

Wilt u dat uw tuinonderhoud volledig uit handen wordt genomen?

De tuin op orde zonder zorgen. De hoveniers komen langs wanneer het nodig is zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Wij kijken wanneer uw tuin onze zorg nodig heeft en houden daarbij de bemesting op peil, kijken of de planten voldoende ruimte krijgen, knippen en snijden de graskanten en zorgen ervoor dat alles er goed onderhouden bij ligt.

 

Wat wij nog meer doen?

  • Reinigen van terrassen en houtwerk
  • Adviseren en leveren van beplanting en bemesting
  • Verticuteren van gazons
  • Herstellen van voegen in het terras

Onderhoud aan kantoor- en kamerbeplanting

Velen willen graag mooie planten in hun venster maar lukt het niet om deze in goede conditie of zelfs in leven te houden. Of gaat u op vakantie voor een langere periode? Het zou toch fijn zijn als de planten er bij thuiskomst dan netjes bij staan!

Ook het leveren en onderhouden van beplanting (met hydrocultuur) op kantoor of bij de receptie verzorgen wij. Planten op kantoor creëren een prettigere werksfeer, zeker wanneer de plantbakken er verzorgd uit te zien.

Voor ons is het onderhouden van uw binnenplanten geen enkel probleem (met de juiste frequentie afhankelijk van de soort beplanting, warmte en vochtigheidsgraad verzorgen wij uw planten). Door onze zorg krijgen ze op tijd water maar vooral ook de juiste bemesting. U zult zien wat het met uw planten doet!

Werkgebied

Door de jaren heen hebben we ons werkgebied mogen uitbreiden en zijn we veelal actief in Brielle, Zuidland, Oostvoorne, Maassluis, Rockanje, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Rozenburg. Overigens helpen wij u ook graag verder met de onderhoud van uw tuin in de omliggende dorpen en steden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

 

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over tuinonderhoud bij W&W Tuinen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier, via info@wenwtuinen.nl of bel naar 0181-356144. We helpen u graag verder met het tuinonderhoud in Brielle en omgeving.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, of bel ons via 0181-356144.

logo bluaw

Heb je een vraag neem dan gerust contact op met ons