Tuinontwerp

Laat u verrassen!

De werkwijze van Tuinontwerp bij W&W Tuinen kenmerkt zich doordat wij u van tevoren laten zien hoe uw tuin eruit gaat zien. Doordat wij werken met een 3-D programma laten wij uw tuin tot leven komen.

Onze professionele tuinontwerper is gespecialiseerd in het ontwerpen van 3-D tuinontwerpen en heeft na een 4 jarige opleiding voor Kaderfunctionaris Groenbeheer 3 jaar lang Tuin- en Landschapsarchitectuur gestudeerd in Brussel. Hij helpt u graag bij het adviseren en ontwerpen van uw tuin in Brielle en omgeving.

Tuinontwerp Brielle

Hoe gaan we te werk bij een tuinontwerp?

Om een goed ontwerp op te maken gaan we samen met u de wensen inventariseren en uw tuin en woning inmeten. Daarbij kijken we ook naar zichtassen vanuit de woning en tuin, wat we wel en niet in het zicht willen hebben, zonstand en bodemgesteldheid. Uw wensen zijn het vertrek- en uitgangspunt, aanvullend voegen wij onze kennis en inzichten toe aan uw ontwerp. Zo realiseren we voor u een ontwerp wat bij u past en zorgen wij dat we niets over het hoofd zien.

Terug op kantoor aangekomen gaan we beginnen met het opbouwen van een plattegrond van de bestaande situatie met de elementen die we eventueel willen behouden. Op deze plattegrond gaan we een 3D-ontwerp opbouwen. In het ontwerp verwerken we de wensen en de gewonnen informatie en naar wens voegen we daarbij een flinke scheut creativiteit toe voor het verrassingseffect.

Tuinontwerp BrielleWandeling door het nieuwe tuinontwerp

Op de computer kunnen wij met u door de tuin lopen en deze vanuit alle hoeken laten bekijken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en krijgt u een beter beeld van het eindresultaat. Uiteraard is er ruimte voor aanpassingen en verbeteringen wanneer dit nodig is. Op die manier krijgt u een tuinontwerp dat exact aansluit op de wensen die u had en sluit het eindresultaat aan op het beeld dat u voor ogen had.

Voorgestelde materialen

Voor het complete beeld maken wij ook van het voorstel een kostenraming of offerte op, zodat u inzicht krijgt in het totale kostenplaatje. Hierin vermelden wij ook de voorgestelde materialen die u in de meeste gevallen kunt komen bekijken en voelen bij onze steen- en houthandel in Brielle.

Interesse in de mogelijkheden met betrekking tot tuinontwerp?

Wanneer u wenst te weten wat de specialist in Tuinontwerp voor u kan beteken, neem dan contact met ons op. W&W Tuinen is de specialist in Tuinontwerp in Brielle, OostvoorneHellevoetsluis, Rockanje, Spijkenisse, Rozenburg, Voorne-Putten en omstreken. Wij horen graag van u.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, of bel ons via 0181-356144.

 

Tuinontwerp Brielle

Tuinontwerp Brielle

Tuinontwerp Brielle

Tuinonderhoud Brielle

Tuinontwerp Brielle Spijkenisse speels hagen gras stapstenen Tuinonderhoud Brielle Tuinonderhoud Brielle Tuinonderhoud Brielle Tuinontwerp Brielle Tuinaanleg Brielle Tuinaanleg Brielle Tuinonderhoud Brielle Tuinontwerp Brielle Hovenier Brielle Tuinrenovatie Brielle Tuinrenovatie Brielle Tuinonderhoud Brielle Tuinontwerp Brielle Tuinonderhoud Brielle